Contact

De ideale steun om te stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken of bent u op zoek naar een goed alternatief? Dan is een elektrische sigaret misschien de oplossing voor u. In onze dampwinkel komt u er alles over te weten.

Slaagpercentage

Uit onderzoek is gebleken dat elektrisch roken veel gezonder is dan gewoon roken. Schadelijke stoffen zoals teer, de verbranding van tabak  en andere stoffen krijgt u niet meer binnen. Het slaagpercentage ligt ook veel hoger dan bijvoorbeeld met nicotinepleisters of nicotinekauwgom. Dit komt doordat u nog steeds de handeling heeft, het grootste gemis bij een ex-roker.

In onze winkels in de buurt van Turnhout vindt u diverse e-sigaretten van bekende topmerken. Deze merken bieden ook losse onderdelen aan. Dit zijn onder andere clearomizers, cartomizers, heating units, batterijen en opladers. Ook accessoires en onderdelen voor uw E-sigaret zijn bij E-Way te verkrijgen. Deze onderdelen en accessoires zorgen voor de ideale werking van de E-sigaret. Verder bestaan er E-liquids van de merken Flavourtech, American stars, Liqua, Vampire vape, Dragonvape, Charly’s Noble, Egoist, DM, Big mouth, Flavourmonks en Twelve monkey’s. Ook aroma's in allerlei smaken zoals tabak, fruit, koffie en nog andere speciale smaken. Deze liquids zijn er in verschillende sterktes  waarbij u zelf het nicotinegehalte bepaalt die u het beste bevalt.

Veelzijdig

In onze winkels krijgt u alle informatie die nodig is om met het juiste model van start te gaan. Er zijn veel verschillende varianten, van het gewone rookidee tot zware apparaten die enorme hoeveelheden damp produceren. In tegenstelling tot de gewone sigaret waarbij u de keuze heeft tussen een tabaksmaak of een mentholsmaak, zijn de mogelijkheden met een E-sigaret nagenoeg onbeperkt. U kunt uw clearomizer met alle smaken vullen. Een aantal smaken die tot de verbeelding spreken zijn: cappuccino, perzik, framboos, mojito, coconutcream, ….

Dit alles maakt de elektrische sigaret veelzijdiger in gebruik dan de traditionele tabaksigaret en kunt u afhankelijk van uw eigen smaak een vulling kiezen. Ook hebben wij bij E-Way een uitgebreid assortiment voor de DIY’s onder ons. Dit gaat van katoen, draad, hulpmiddelen, voorgedraaide coils tot zelf E-liquids maken.

Contact

Stoppen met roken? In Turnhout bieden wij een veelzijdige oplossing aan. Kom gerust vrijblijvend in onze winkels kijken. Ons personeel staat voor u klaar!

E-way
Contacteer ons!
014 96 02 94